AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çorap giymek

Kahve falında beyaz çorap giymek

Kahve falında beyaz çorap giymek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çorap giymek gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında beyaz çorap giymek böylelikle yüzünün güleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çorap giydirmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, azap çektiğine inanılır.

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapları ters giymek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir