AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorak toprak görmek

Kahve falında çorak toprak görmek

Kahve falında çorak toprak görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, her zaman haklının yanında olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çorak toprak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Kahve falında çorak toprak görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında çorak dağ görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorak tarla görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, umutlarının yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çorak arazi görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz toprak kazmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak saksı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Kahve falında kazılı toprak görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir