AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorak tarla görmek

Kahve falında çorak tarla görmek

Kahve falında çorak tarla görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorak tarla gördüyseniz:

  • Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

Kahve falında çorak tarla görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Kahve falında çorak toprak görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında çorak dağ görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çorak arazi görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir tarlası görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada çilek görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, can sıkıcı haberler almaya yorulur.

Kahve falında tarlada biber toplamak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında buğday tarlası biçmek ağız tadının kaçacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir