AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak saksı görmek

Kahve falında toprak saksı görmek

Kahve falında toprak saksı görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak saksı gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında saksıya toprak koymak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak saksı görmek duyguların karşılık bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında saksı ve toprak görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı toprağı görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir