AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz toprak kazmak

Kahve falında beyaz toprak kazmak

Kahve falında beyaz toprak kazmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, sevinçli haberlerin alınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz toprak kazmak gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Kahve falında beyaz toprak kazmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında toprağı kazdığını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde toprak kazmak kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında siyah toprak kazmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı toprak kazmak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Kahve falında eliyle toprak kazmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında elle toprak kazmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir