AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksının toprağını değiştirmek

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek heveslerin söneceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında saksının toprağını değiştirmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, tekin olmayan işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında saksı değiştirmek bol bol hayır duası alınacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işarettir.

Kahve falında çiçek saksısını değiştirmek imkânsızı başaracağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında çiçek saksısı değiştirmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sorununu kolayca çözeceğine delalettir.

Kahve falında toprak saksı görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi toprak dolu saksı görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak işlerinin günden güne azalacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında saksı toprak görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir