AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorak arazi görmek

Kahve falında çorak arazi görmek

Kahve falında çorak arazi görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, güç ve para kaybedeceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorak arazi gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında çorak arazi görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çorak tarla görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında çorak toprak görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorak dağ görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekili arazi görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında arazi sulamak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında boş arazide yürümek karşılıksız bırakmayacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arsa arazi görmek ün salacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir