AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş arazide yürümek

Kahve falında boş arazide yürümek

Kahve falında boş arazide yürümek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş arazide yürümek gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Kahve falında boş arazide yürümek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş arazi görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş arazide oturmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Kahve falında boş bir arazide koşmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında boş bir arazi görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında boş arazide namaz kılmak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında boş arazide mezar görmek faydalı şeyler yapacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir