AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa arazi görmek

Kahve falında arsa arazi görmek

Kahve falında arsa arazi görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, ekmeğinin de artacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arsa arazi gördüyseniz:

  • Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor.

Kahve falında arsa arazi görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında arazi görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ormanlık arazi görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arazi sulamak üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arazinin yandığını görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işarettir.

Kahve falında arazide yatmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına inanılır.

Kahve falında arazi tapusu almak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında boş bir arazi görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir