AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı ters giymek

Kahve falında kuranı ters giymek

Kahve falında kuranı ters giymek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, uygulayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı ters giymek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Kahve falında kuranı ters giymek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı ters tutmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı ters görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında kuranı tersten okumak arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi tersten okumak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kuran yazısını ters görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, edilen duaların tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlek ters giymek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bilgiyle donanacağına yorulur.

Kahve falında ters pantolon giymek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir