AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereyi çöpe atmak

Kahve falında tencereyi çöpe atmak

Kahve falında tencereyi çöpe atmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına işaret eder.

Kahve falında yemeği çöpe atmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöpe çöp atmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalettir.

Kahve falında denize çöp atmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Kahve falında altını çöpe atmak huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü çöpe atmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir