AnaSayfa / Genel / Kahve falında çömlekte altın görmek

Kahve falında çömlekte altın görmek

Kahve falında çömlekte altın görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çömlekte altın gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında çömlekte altın görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında çömlek altın görmek verilen emeğin boşa gideceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulur.

Kahve falında bir çömlek altın bulmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çömlek kırmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanak çömlek kırmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında çömlek yapmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak çömlek görmek verimliliğinin artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çömleğin kırıldığını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir