AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak çömlek görmek

Kahve falında toprak çömlek görmek

Kahve falında toprak çömlek görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında toprak çömlek gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Kahve falında toprak çömlek görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çömlek peyniri görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında çanak çömlek kırmak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık çömlek görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir çömlek altın bulmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çömlek yapmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına inanılır.

Kahve falında büyük çömlek görmek çocuk sahibi olunacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Kahve falında çömleğin kırıldığını görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir