AnaSayfa / Genel / Kahve falında çömlek altın görmek

Kahve falında çömlek altın görmek

Kahve falında çömlek altın görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çömlek altın gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Kahve falında bir çömlek altın bulmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, imkânlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çömlekte altın görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çömlek altın görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında çömlek peyniri görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık çömlek görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, bir koyduğu işten üç alacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük çömlek görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet eder.

Kahve falında çömlekte yoğurt görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında toprak çömlek görmek manevi olarak hasar alınacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir