AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çömlek altın bulmak

Kahve falında bir çömlek altın bulmak

Kahve falında bir çömlek altın bulmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında bir çömlek altın bulmak gördüyseniz:

  • Farkında bile olmadığınız, kapalı kapılar ardındaki bazı çalışmaların planlandığı gibi gitmemesi sosyal hayatınızda veya iş yaşamınızda sizin avantajınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bir çömlek altın bulmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında çömlek altın görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çömlekte altın görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çömlek yapmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında çömlek peyniri görmek düzenli bir işe girileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak çömlek görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çömleğin kırıldığını görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çömlek kırmak huzurunun yerinde olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir