AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanak çömlek kırmak

Kahve falında çanak çömlek kırmak

Kahve falında çanak çömlek kırmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, makamını garantileyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çanak çömlek kırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Kahve falında çanak çömlek kırmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında çömlek kırmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çömlekte altın görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çömlek yapmak muradına ereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak çömlek görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çömlek altın görmek adeta sinirden küplere bineceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çömlek altın bulmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çömlek peyniri görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir