AnaSayfa / Genel / Kahve falında çömlek yapmak

Kahve falında çömlek yapmak

Kahve falında çömlek yapmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hem hayatının kurtulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında çömlek yapmak gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında çömlek yapmak yeni girişimlerde bulunacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında kırık çömlek görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında büyük çömlek görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında toprak çömlek görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çömlek peyniri görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında çömlekte altın görmek güzel zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çömlek altın görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir çömlek altın bulmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir