AnaSayfa / Genel / Kahve falında çömlek kırmak

Kahve falında çömlek kırmak

Kahve falında çömlek kırmak karamsar olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çömlek kırmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Kahve falında çömlek kırmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çanak çömlek kırmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret eder.

Kahve falında çömlekte altın görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük çömlek görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında çömlekte yoğurt görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çömleğin kırıldığını görmek işinden çıkarılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında çömlek yapmak eğitimlerinin iyi olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çömlek peyniri görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir