AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöl kumu görmek

Kahve falında çöl kumu görmek

Kahve falında çöl kumu görmek bekârlığına da veda edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, şifa bulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine delalettir.

Kahve falında çöl kumu gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Kahve falında çöl kumu görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sahra çölü görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çölde su içmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde deniz görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çölde göl görmek işlerinin azalacağına, zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çölde görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çölde su bulmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir