AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahra çölü görmek

Kahve falında sahra çölü görmek

Kahve falında sahra çölü görmek sermayesinin boşa gideceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, yeni denemelerde bulunacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sevdiklerini de koruyacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında sahra çölü gördüyseniz:

  • Temkinli olmaya devam edin.

Kahve falında sahra çölünü görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sahra çölü görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kubbetüs sahrayı görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında çölde kaybolmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çölde görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında çölde ata binmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz ve çöl görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında çöl ve deniz görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir