AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde su bulmak

Kahve falında çölde su bulmak

Kahve falında çölde su bulmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çölde su bulmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında çölde su bulmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Kahve falında çölde su içmek yapılan işte ustalaşılacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında çölde yılan görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çölde cami görmek sıkıntılarını aşacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çölde deveye binmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çölde ağaç görmek kazancını artıracağına, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çölde deniz görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çölde ev görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir