AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde su içmek

Kahve falında çölde su içmek

Kahve falında çölde su içmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işaret eder.

Kahve falında çölde su içmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında çölde su içmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çölde su bulmak saygın ve ünlü biri olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde cami görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çölde deniz görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sahra çölü görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çöl görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çölde deve görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çöl ve deniz görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir