AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde deniz görmek

Kahve falında çölde deniz görmek

Kahve falında çölde deniz görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında çölde deniz gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında çöl ve deniz görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalettir.

Kahve falında deniz ve çöl görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çölde deniz görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında çölde görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında çölde deve görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde yılan görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çölde ata binmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çölde olduğunu görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir