AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek dünyasının iyileşmesine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, kırgınlıkların biteceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çölde yürüdüğünü görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde deve görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde yeşillik görmek anlaşmazlıkların biteceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sahra çölü görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında çöl kumu görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına yorulur.

Kahve falında çölde olduğunu görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çölde savaşmak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir