AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde göl görmek

Kahve falında çölde göl görmek

Kahve falında çölde göl görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, aile saadetinin de artacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında çölde göl gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Kahve falında çölde göl görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde cami görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çölde deniz görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çölde deve görmek zorlukların günden güne artacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında çölde yürüdüğünü görmek üzüntülerin son bulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çöl görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sahra çölü görmek evini ve ailesini unutacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir