AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince hastalığa yakalanmak

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak hevesinin kursağında kalacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, onlarla ayrı düşeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastalığa yakalanmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dermansız hastalığa yakalanmak şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir hastalığa yakalanmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir