AnaSayfa / Genel / Kahve falında amansız hastalık görmek

Kahve falında amansız hastalık görmek

Kahve falında amansız hastalık görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amansız hastalık gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amansız hastalık görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastalıklı hayvan görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalık bulaştırmak elindekileri kaybedeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastalıklı köpek görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyin hastalığı görmek işlerinde atılıma geçeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine delalet eder.

Kahve falında hastalık bulaştığını görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir