AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hastalığa yakalandığını görmek

Kahve falında birinin hastalığa yakalandığını görmek

Kahve falında birinin hastalığa yakalandığını görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, strese gireceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet eder.

Kahve falında birinin hastalığa yakalandığını gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet eder.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret eder.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak hobilerine eğileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında amansız hastalığa yakalanmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dermansız hastalığa yakalanmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir hastalığa yakalanmak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir