AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalığa yakalanmak

Kahve falında hastalığa yakalanmak

Kahve falında hastalığa yakalanmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, onları tebrik edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, zamandan da kar edeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işarettir.

Kahve falında hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bir hastalığa yakalanmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hastalığa yakalandığını görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Kahve falında hastalığa yakalanmak ondan faydalanacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dermansız hastalığa yakalanmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bir süre zorluk çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir