AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, hedeflerine yaklaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak ticaretinin genişleyeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında çaresiz kalmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını çaresiz görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Kahve falında çaresizlikten ağlamak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, duygularının karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında kendini çaresiz görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, içsel güvensizliklerinize alamet eder.

Kahve falında çaresizce ağlamak büyük mutluluk duyulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çare bulmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında birini çaresiz görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir