Kahve falında çok yumurta bulmak

Kahve falında çok yumurta bulmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yumurta bulmak gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında beyaz yumurta bulmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta bulmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında çok yumurta bulmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pişirilmiş yumurta görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında bal ve yumurta görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtası görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kırılmamış yumurta görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir