Kahve falında beyaz yumurta bulmak

Kahve falında beyaz yumurta bulmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yumurta bulmak gördüyseniz:

  • İş birliği içine girmek, birlikte hareket etmek veya destek almak istediğiniz kişiler belli konularda ilerlemenize yardım etmekten keyif duyabilirler.

Kahve falında beyaz yumurta bulmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yumurta bulmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulur.

Kahve falında yumurta bulmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurta beyazı yemek güç kaybedeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek hayatın pahalılaşmasına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında yumurta beyazını yemek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek zenginleşeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında yumurtanın beyazını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir