AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta bulmak

Kahve falında yumurta bulmak

Kahve falında yumurta bulmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, eksiklerinin farkına varacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, bütçesinin daralacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta bulmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Kahve falında yumurta bulmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yumurta bulmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yumurta bulmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yumurta pişirdiğini görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurta tutmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kedi ve yumurta görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında başkasının elinde yumurta görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir