AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne yumurta sürmek

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, ailesini utandırmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Kahve falında yüze yumurta sürmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafaya yumurta sürmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yumurtayı saça sürmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında saça yumurta sürmek mutluluğunun daim olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yüze allık sürmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek zevki sefa içinde olacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü krem sürmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir