AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişirilmiş yumurta görmek

Kahve falında pişirilmiş yumurta görmek

Kahve falında pişirilmiş yumurta görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına inanılır.

Kahve falında pişirilmiş yumurta gördüyseniz:

  • Yakınlığın türü sizin cinsiyetinize göre değişebilir.

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yumurta pişirdiğini görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişirilmiş yumurta görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çürük yumurta pişirmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sucuklu yumurta pişirmek isabetli adımlar atacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çift sarılı yumurta pişirmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta pişirip yediğini görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta pişirmeye çalışmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, yeni bir hayat kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir