AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseğe çıkıp korkmak

Kahve falında yükseğe çıkıp korkmak

Kahve falında yükseğe çıkıp korkmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yükseğe çıkıp korkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında yükseğe çıkıp korkmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yükseğe çıkıp inememek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, insanları sakinleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, evine haciz geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işaret eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseğe çıkıp düşmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarını çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir