AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksekten havuza atlamak

Kahve falında çok yüksekten havuza atlamak

Kahve falında çok yüksekten havuza atlamak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, şifa göreceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksekten havuza atlamak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz zorlansa da, bazı kişiler ya da iş birliklerinizin yardımını da görebilirsiniz.

Kahve falında çok yüksekten havuza atlamak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, o kapıyı kapatacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz atlamak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzun icine atlamak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında havuza atlamak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda atlamak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir