AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten havuza atlamak

Kahve falında yüksekten havuza atlamak

Kahve falında yüksekten havuza atlamak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında çok yüksekten havuza atlamak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş havuza atlamak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında havuza atlamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kıyafetle havuza atlamak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında derin havuza atlamak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir