AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun icine atlamak

Kahve falında havuzun icine atlamak

Kahve falında havuzun icine atlamak herkesin desteğinin alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun icine atlamak gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında havuzun icine atlamak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzdan atlamak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında havuza balıklama atlamak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten havuza atlamak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz atlamak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında derin havuza atlamak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında boş havuza atlamak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir