AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz atlamak

Kahve falında havuz atlamak

Kahve falında havuz atlamak ibadete ağırlık verileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında havuz atlamak gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında havuzdan atlamak uzun ve hayırlı bir ömre, işveren pozisyonuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine alamet eder.

Kahve falında havuzun icine atlamak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetlerle havuza atlamak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında derin havuza atlamak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetle havuza atlamak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında havuzda atlamak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir