AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza atlamak

Kahve falında havuza atlamak

Kahve falında havuza atlamak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuza atlamak gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Kahve falında kıyafetlerle havuza atlamak büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında boş havuza atlamak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında derin havuza atlamak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuz atlamak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin havuza atladığını görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kıyafetle havuza atlamak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında havuzun icine atlamak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir