AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda atlamak

Kahve falında havuzda atlamak

Kahve falında havuzda atlamak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, geçmişi unutup geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda atlamak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında havuz atlamak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerle havuza atlamak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında havuzdan atlamak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında boş havuza atlamak mirasa, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten havuza atlamak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda atlamak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir