AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza atlamak yüzmek

Kahve falında havuza atlamak yüzmek

Kahve falında havuza atlamak yüzmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, çok iyi şeylere delalet etmektedir.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak malının, parasının ve makamının artacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kıyafetlerle havuza atlamak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında havuz atlamak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Kahve falında havuza atlamak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzdan atlamak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet eder.

Kahve falında havuza atladığını görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında havuzun icine atlamak arkadaştan görülecek faydaya, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir