AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten çıkmak

Kahve falında yüksekten çıkmak

Kahve falında yüksekten çıkmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, bahtın açık olmasına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten çıkmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yaşam refahının düşeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında en yüksek yere çıkmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir