AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak

Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak

Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret eder.

Kahve falında tepeye yükseğe çıkmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeye çıkmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir