AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek topuk ayakkabı görmek

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı görmek

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, şansın yüze güleceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek her geçen gün başarılarının artacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, tabiatı kötü olan kişiye yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayatını ailesine adayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek bir süre bu durumun devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir