AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek imza ve söz yetkisi edineceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek hayırlı günler yaşayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, ayaklandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek durumunuzun iyileşeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir