AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir köprüde olmak

Kahve falında çok yüksek bir köprüde olmak

Kahve falında çok yüksek bir köprüde olmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek bir köprüde olmak gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Kahve falında yüksek bir köprüde olmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek köprü görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek köprüden geçmek güzel günler için yaşayacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir köprü görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek bir köprüde olmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında nehir köprü görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük köprü görmek mali sorunlarının çözüleceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir