AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir köprü görmek

Kahve falında yüksek bir köprü görmek

Kahve falında yüksek bir köprü görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ferah bir döneme girileceğine, onun istediği yoldan gideceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, maddi güç sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir köprü gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında yüksek köprü görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek köprüden geçmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir köprüde olmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir köprü görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek bir köprüde olmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren köprüsü görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni köprü görmek başarının adım adım yaklaşacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir