AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek köprü görmek

Kahve falında yüksek köprü görmek

Kahve falında yüksek köprü görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek köprü gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında yüksek köprü görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek bir köprüde olmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir köprü görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir köprüde olmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek köprüden geçmek yeni iş teklifleri alacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta köprüde yürümek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yeni kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu köprü görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir